OVER CARIN

Kunst en vormgeving hebben mij altijd geboeid. Extra kunstvakken op de middelbare school en na mijn VWO een jaar in Florence om kunstgeschiedenis te studeren. In die prachtige creatieve omgeving werd mij duidelijk dat ik industrieel ontwerper wilde worden, om later betere en mooiere producten te kunnen maken. Mijn afstudeeropdracht was bij Lundia, een Nederlandse meubelproducent (1996). Vanaf dat moment wist ik dat het ontwerpen van woon- en werkomgevingen, mijn echte passie is. In 2007 ben ik als zelfstandig interieurontwerper gestart met mijn bedrijf CKXINTERIEUR.

Mijn kracht als interieurontwerper is dat ik ruimtemogelijkheden zie, die voor veel anderen verborgen blijven. Het doorzoeken tot de juiste combinatie van gebruiksgemak, schoonheid en een ruime ruimtebeleving is gevonden.
Door de jaren heen heb ik een stijl ontwikkeld die zich kenmerkt door helderheid, creativiteit en oog voor detail. Mijn ontwerpen leveren krachtige, evenwichtige interieurs op die altijd praktisch en goed realiseerbaar zijn.
De basis voor mijn integrale werkwijze en analytische aanpak ligt in de opleiding Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit te Delft. Deze wijze van werken garandeert dat een opdrachtgever precies krijgt wat hij wilt en dat er geen eisen of wensen over het hoofd worden gezien.
 
Zodra ik met een nieuwe opdracht begin, laat deze mij niet meer los. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed tot ik je perfecte oplossing heb gevonden.

 

CARIN IN DE PERS

 

Deze pagina delen


Menu